VAN / İPEKYOLU - Kavuncu Ali Çavuş Ortaokulu

Ara

Floor Curling Yıldız Erkekler Van il 1. si olarak Bölge finallerine lider olarak gitmeye hak kazandık.. Beden eğitimi öğretmenimiz Sevim ÇINAR'ı ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz ve finallerde başarılar diliyoruz.

Ara

Okul Sporları Flor Körling Küçük Erkekler  il üçüncüsü olduk. Beden eğitimi öğretmenimiz Sevim ÇINAR'ı ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Okul Sporları Flor Körling Küçük Kızlar il 4.lüğünü almanın haklı gururunu yaşıyoruz. Beden eğitimi öğretmenimiz Sevim ÇINAR'ı ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

İngilizce Öğretmenimiz Zeki GÜR'ün düzenlediği Word Master yarışmasında okul birincisi olan öğrencimiz Ferhat İLBİLGİ'yi tebrik ediyoruz.

Haz

Öğrencilerimiz Fen Bilgisi Öğretmenimiz Ahmet KAHRAMAN'ın düzenlediği ve Türkçe Öğretmenimiz Serdar ANLAMAZ'ın eşlik ettiği halı saha maçında doyasıya eğlendi. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Öğrencilerimiz, Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Murat GÖLCÜ eşliğinde Van Müzesini ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz için yararlı bilgilerle dolu bu geziyi düzenleyen öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Cumhuriyet ile kazanılmış çağdaş haklar ve özgürlüklerle birlikte, yaşamın her alanında başarıyla yer almış kadın çalışanlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutladık.

Kavuncu Ali Çavuş İlköğretim Okulu olarak, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nün kadınların; eşitlik, bağımsızlık, özgürlük, politik ve ekonomik açıdan güçlendirilmesi, kadınlara uygulanan her türlü şiddetin önlenmesi, saygın yaşam ve insan onuruna yaraşır çalışma koşullarının sağlanması yolunda verdikleri mücadelenin simgesi olduğuna inanıyoruz. İnanıyor ve biliyoruz ki, kadınlarımızın hayata daha fazla katılmaları kadın zarafeti ile şekillenen bir sosyal hayata, daha aydınlık bir geleceğe ulaşmamızın yegane koşuludur. Elde ettiği hakları sonuna kadar koruyup, geliştireceği inancıyla, tüm kadınların bu anlamlı gününü kutluyoruz.

Okul Müdürümüz Cengiz AKTAŞ, okulumuzdaki emekçi kadın öğretmenlerimizin Dünya Emekçi Kadınlar gününü pasta eşliğinde kutladı.

Mrt

Kavuncu Ali Çavuş Ortaokulu olarak  en iyi davranışları sergileyen sınıf yarışması yaptık ve sonucunda 5-A sınıfımız birinci oldu.

Floor Curling Yarışmalarında Her Kademede Dereceye Girdik.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ekm

Öğrencilerimiz Fen Bilimleri derslerindeki projeleri okulumuzda sergiliyor. Sergi diğer öğrenciler tarafından da büyük ilgi çekti.

Ekm

Okul Bahçesine Oyun Alanları çizildi.